KATEGORI

Products Bintang

Babagan awake dhewe

  • dcfe3cd8
  • Our company wis nyiyapake akeh cabang gawé baja, kalebu nggawe kaliber baja pabrik cilik, sing kaliber amba pipe stainless steel pabrik, lan pipa baja tengah pamriksa stainless. Perusahaan dilengkapi karo peralatan Processing kayata mlengkung mesin lan nglereni plasma mesin. Iku undertakes Processing non-standar saka stainless steel gedhe-ukuran engineering Processing lan pipe stainless steel kanggo nyedhiyani layanan siji-mandeg kanggo pelanggan.

    Read More

    News & Events