КАТЕГОРИИ

Избрана Производи

за нас

  • dcfe3cd8
  • Нашата компанија е формирана многу челик одлуки гранки, вклучувајќи мал калибар одлуки фабрика за челик, голем калибар фабрика цевка од нерѓосувачки челик, и центар за проверка на цевка од нерѓосувачки челик. Компанијата е опремена со опрема за обработка, како што виткање машина и плазма машина за сечење. Таа ги презема нестандардни обработка на нерѓосувачки челик големи обработка на инженеринг и цевка од нерѓосувачки челик за да се обезбеди едношалтерски услуги за клиентите.

    Прочитај повеќе

    Вести & Настани