KATEGORITË

Produkte Featured

Rreth nesh

  • dcfe3cd8
  • Kompania jonë ka ngritur çeliku bërë shumë degë, duke përfshirë një fabrikë të vogël duke e bërë të çelikut kalibrit, një kalibrit të madh fabrikë tub çeliku inox, dhe një qendër inox kontrolluar tub çeliku. Kompania është e pajisur me pajisje të përpunimit të tilla si Bending makine dhe prerje plazma makinë. Ai ndërmerr përpunimin e jo-standarde prej çeliku inox përpunimit në shkallë të gjerë inxhinieri dhe tub çeliku inox për të siguruar shërbimin me një ndalesë për konsumatorët.

    Lexo më shumë

    Lajme dhe ngjarje