kategori

Produk Artikel

Tentang Kami

  • dcfe3cd8
  • parusahaan urang geus nyetél loba cabang nyieun baja, kaasup a pembuatan haliber baja pabrik leutik, hiji haliber badag pipe stainless steel pabrik, sarta pipa baja puseur mariksa steel. Pausahaan ieu dilengkepan perlengkapan processing kayaning bending mesin sarta motong plasma mesin. Ieu undertakes processing non-standar tina stainless steel badag skala rékayasa ngolah sarta pipa stainless steel nyadiakeun layanan hiji-eureun pikeun konsumén.

    Maca deui

    News & Kajadian